fredag 1 april 2011

Elämän tarkoitus

  1. änglarEmme voi muuttaa mitään vaan elämän tarkoitus on muuttaa meitä. Elämä maaplaneetalla on tarkoitettu harhan läpi käymiseen ja tarkoitus on tulla tietoiseksi tästä harhasta. Lisäksi jokaisella on oma karmallinen tarkoitus maan päällä.
  2. Sinussa ei ole mitään muutettavaa olet täydellinen sellaisena kuin olet. Ainoa, jota voit tehdä on purkaa itsestäsi asenteita ja pelkoja tämän oivalluksen tieltä. Tämä oivallus sisäistettynä on suuri auttajasi.
  3. Sinussa tapahtuu muutos ainoastaan ja vain oivalluksen ja omakohtaisen kokemuksen kautta. Eli elettävän elämän kautta. Voit nopeuttaa tätä olemalla mahdollisemman avoin ja rehellinen itsellesi ja muille.
  4. Sinun tulee myöntää itsellesi, että olet elänyt harhassa, ollut väärässä. Ymmärrys siitä, että kasvatus, ympäristö, yhteiskunta, läheisesi ja sinä itse elät maailmassa joka on harhaa, valhetta ja olet ollut itse mukana luomassa sitä. Tämä ”aseiden laskeminen” – oman itsen tekojen puolustelemisen lopettaminen avaa tien todelliseen itseen. Ymmärrä kuitenkin myös, että harhan on tarkoitettu olevan osa elämää ja sen läpi näkeminen tekee sinusta tietoisen. Harhaa ei tarvitse pyrkiä muuntamaan (katso kohta 1), mutta on tarkoitus nähdä sen lävitse, erottaa mikä on harhaa mikä totta.
  5. Vaaditaan myös Korkeamman energian olemassa olon tiedostamista, sellaisen hyväksyntää, josta kukaan ei varmasti tiedä mitään. Myös sen hyväksymistä, että tuo Korkein tieto on sinun niin kuin jokaisen elävän organismin sisällä, ei sinun ulkopuolellasi. Selvitä itsellesi mihin uskot.
  6. Vaaditaan vapaaehtoista antautumista Korkeimman energian johdateltavaksi. Sinun tulee tuntea itsesi, huomata harhasi, jotta voit tiedostaa milloin sydämesi puhuu sinulle. Päästä irti siitä, että sinä – mielesi tietää parhaiten, ymmärrä, että mielesi ei kykene koskaan niin äärettömään näkemykseen kuin sydämesi, mielesi ei koskaan tule ymmärtämään tarkoitustasi, mutta tämä tieto on kaiken aikaa sydämessäsi eli sinussa läsnä olevana ja tämä tieto avautuu tietoisuudella sen läsnäolosta (vaikka et sitä ymmärtäisikään ) ja luottamuksella johonkin sellaiseen, joka toimii aina vain elettävässä hetkessä.
  7. Sinun tulee myös sisäistää se, että olet maailmankaikkeuden lakien alainen ja lait ovat rakkaus ja rakkaudesta toimiminen, anteeksianto ja vapaus, samanarvoisuus ja tasapaino (kaiken tasapaino, esim. antamisen ja saamisen, henkisyyden ja fyysisyyden…).
  8. Tarvitset ihmisiä ympärillesi, jotta voisit nähdä itsesi ja ymmärtää, että et ole yksilö vaan yhteydessä kaikkeen ja kaikkiin kokoajan. Pystyt näkemään muissa vain sen mitä sinussa on.
  9. Ihmisyyden ja henkisyyden hyväksyminen ja itsensä rakastaminen ja arvostaminen, sinulla on oikeus elää hyvää elämää. Siinä hetkessä kun ymmärrät olevasi ihmisyyden lisäksi korkea henkinen olento voimavarasi ja voimakenttäsi aktivoituvat.
  10. Omalla energiallasi olet luova olento. Olet itse vastuussa kaikesta mitä elämässäsi on. Olet kaiken omalla energialla kutsunut luoksesi (myös karman).
  11. Meillä on lupa ja tarkoituskin, ymmärtää ja ohjata omaa elämäämme.
  12. Vahvuus elää omaa elämääsi omista lähtökohdistasi käsin ja kerran selvittyäsi harhan läpi ei paluuta ole. Tukeudu samanhenkisten ihmisten apuun pysyäksesi omassa itsessäsi.
  13. Elämäsi lähtee nopeasti muuntumaan, kun valitset kuunnella ja toimia itsestäsi käsin.
  14. Kanavoinut:
8.7.2006 Susan Hedman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar