lördag 16 april 2011

Tie onnellisuuteen alkaa...myötätunnosta!!

"Omaksukaa luonnon rytmi,
sen salaisuus on kärsivällisyys."

Ralph Waldo Emerson


Yksi tämän ajan suurimmista sieluista on varmasti Äiti Amma eli Mata Amritanandamayi.
Hän levittää ympärilleen myötätunnon ja rakkauden sanomaa.Omalla esimerkillään hän näyttää, millaiseksi elämämme voi tulla, kun vapaudumme  itsekkään mielen, egon haavoista ja kaikista rajoitteista.Mielemme kielteiset taipumukset, kuten pelko ja viha yms. ovat kärsimyksemme lähteenä.Elämä ei suju niinkuin me haluamme ja odotamme ja tämä herättää meissä vihaa tai jollemme pysty saavuttamaan kaikkia mielihalujamme, koemme valtavaa surua.


Äiti Amma sanoo:" Mieli on kaikkien ongelmien aiheuttaja.Yritä hankkiutua eroon mielestäsi, koska niin kauan, kun kannat mielen taakkaa mukanasi, tulet pysymään samana persoonana, jolla on aivan samat pelot, turvaton olo, tylsistyneisyyden ja tyytymättömyyden tunne."

Kun muutamme mieltämme, muutuu ulkomaailmamme.
Mielen ja sen moninaisten taipumusten tuolla puolen, meitä odottaa kokemus kaiken ykseydestä.

" Äärettömän tietoisuuden leikissä, jossa olet yhtä kaiken kanssa ja jonka keskipiste on Jumala, ei mikään ole vailla merkitystä.Jumalallisuus läpäisee kaiken.Jokikinen ruohonkorsi ja hiekanjyvänen on jumalallisen energian läpäisemä. Oivaltanut yksilö on TÄYNNÄ kunnioitusta ja nöyryyttä koko luomakuntaa kohtaan."sanoo Äiti Amma.
Meidän pitää siis puhdistaa mielemme....kielteiset ominaisuutemme...vastenmielisyytemme..
Paljon on vielä rikkaruohojen kitkemistä itse kullakin...Ja se vaatii KÄRSIVÄLLISYYTTÄ



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar